Το πρόγραμμα της εορταστικής εκδήλωσεις της Επετείου 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Θερμαϊκού. - 27/10/2014

09.30: Έπαρση Σημαίας (Μόνο στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας).

10.00:  Θα τελεστεί Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς, στο τέλος της οποίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.

Μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων και καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα ως εξής:

- Στην έδρα του Δήμου μας, τη Δημοτική Κοινότητα Περαίας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Διοικητής του Α.Τ. Θερμαϊκού, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Δημοτική Κοινότητα των Νέων Επιβατών ο Πρόεδρος κ. Αλέξης Ρούφτης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Δημοτική Κοινότητα της Αγίας Τριάδας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τσαλίκης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Μηχανιώνας ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τσουρούς - Μπουγιούκας, η Διοικητής του Α.Τ. Νέας Μηχανιώνας, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Δημοτική Κοινότητα της Επανομής ο Αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Τζέκος, ο Διοικητής του Α.Τ. Επανομής, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Τοπική Κοινότητα της Νέας Κερασιάς ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Κουτσουράδης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Τοπική Κοινότητα του Αγγελοχωρίου ο Πρόεδρος κ. Αβραάμ Κοσμίδης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

- Στην Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ευθυμιάδης, τα σχολεία και οι τοπικοί φορείς.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με παρελάσεις όλων των Σχολείων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, των Προσκόπων κλπ., που θα πραγματοποιηθούν ώρα 11.15:

α. Επί της κεντρικής οδού Νέων Επιβατών - Περαίας (Δημοτικές Κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών & Αγίας Τριάδας), β. από τα Πεύκα προς το Κέντρο Υγείας (Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, Τοπικές Κοινότητες Νέας Κερασιάς & Αγγελοχωρίου), γ. κεντρική πλατεία Επανομής (Δημοτική Κοινότητα Επανομής) και δ. κεντρική πλατεία Μεσημερίου (Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου).

- Για τις Δημοτικές Κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών & Αγίας Τριάδας υπεύθυνος συντονιστής και τελετάρχης της παρέλασης, ορίζεται ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, εργαζόμενος του Δήμου, τηλ.: 2392076040.
- Για τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, Τοπικές Κοινότητες Νέας Κερασιάς & Αγγελοχωρίου υπεύθυνος συντονιστής της παρέλασης ορίζεται ο Παναγιώτης Καρμάος, εργαζόμενος του Δήμου, τηλ.: 2392330367 και τελετάρχης  ο Γεώργιος Μπαλασάς, τηλ.: 6974340724.
- Για τη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και την Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου υπεύθυνη συντονίστρια ορίζεται η Ελευθερία Συροπούλου,  εργαζόμενη του Δήμου, τηλ.: 2392330104, τελετάρχης της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής η Αργυρή Μπάκα, εκπαιδευτικός, τηλ.: 2392043206 και τελετάρχης της Τοπικής Κοινότητας Μεσημερίου ο  Νικόλαος Δημητρίου, εκπαιδευτικός, τηλ.: 23920 91988.